Luxe arrangementen

Bij De Stadsboot geloven we in het creëren van memorabele momenten op het water. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om aan al jullie behoeften en voorkeuren te voldoen.

Stadsboot icon

Basiservaring

Varen-met-de-Stadsboot

Vanaf €29 per persoon

Geniet van de rust en de prachtige wateren rondom de historische stad Breda. Onze ervaren schippers heten je welkom aan boord en nemen je mee op een ontspannende tocht van 2 uur over de Singels van Breda. Je hebt bovendien de vrijheid om eigen hapjes en drankjes mee te nemen (Enkel bij De Stadsboot!)

Stadsboot icon

Luxe verfrissing

Vanaf €39 per persoon

Voeg een vleugje luxe toe aan je dag met het Luxe verfrissing pakket. Wordt door jullie persoonlijke schipper ontvangen met een welkomstdrankje en krijg tijdens onze meest geboekte vaartocht van 2 uur een compleet bier, wijn (rosé, wit of rood) en frisdrank arrangement geserveerd, inclusief ijs.

Stadsboot icon

Ultieme beleving

Pizza-en-drank

Vanaf €49 per persoon

Gaan jullie voor de meest memorabele dag op het water? Dan biedt het Ultieme Beleving-pakket alles wat je wenst. Dit pakket omvat niet alleen ijskoud geserveerde drankjes, maar ook de keuze uit een luxe borrelplateau met bourgondische lekkernijen, of een compleet verzorgde lunch met luxe sandwiches.

Kies het arrangement wat het beste past bij jouw wensen voor een perfecte dag in Breda.

Klik om samen te stellen

Standaard tarief

Klik om samen te stellen

Veelgestelde vragen

De boot heeft plaats voor 25 personen. Als jullie met meer zijn, kunnen we meerdere boten regelen en varen we in een groep.
Ben je met minder dan 10 personen en wil je toch genieten van een tocht met schipper? Dat kan, houd er wel rekening mee dat je het tarief voor 10 personen betaalt.
Je krijgt standaard de gehele boot voor jezelf, inclusief een ervaren schipper. De route duurt 2 uur.
Absoluut, jullie mogen in overleg eigen versnaperingen aan boord meebrengen.
Kies voor 3, 4 of zelfs 5 uur varen. Laat het anker vallen voor een verfrissende zwempartij, of creëer de ultieme sfeer met jullie eigen muzikale feestje op de uitgestrekte noordelijke Mark. Geef jullie wensen door en we bepalen samen de prijs.
Zeker, onze boot beschikt over een zwemtrap. Bij een verlengde vaartijd hebben we de mogelijkheid om voor anker te gaan en een verfrissende duik te nemen.
Onze boot beschikt over een sterke muziekinstallatie die met bluetooth verbonden kan worden. In het centrum kunnen jullie genieten van een achtergrondmuziekje. Een feestje bouwen is ook mogelijk op de Noordelijke Mark. Laat ons jullie voorkeuren weten.
Ja, onze boot heeft een eigen afgesloten toilet aan boord voor een kleine boodschap.
Wij bieden gratis annuleren aan (Enkel bij De Stadsboot). Om gratis te annuleren vragen we je wel om het minimaal 48 uur van tevoren te laten weten.
Kies voor de opstaplocatie in de haven en parkeer de auto op korte loopafstand in de veilige parkeergarage De Barones. Met de fiets? Fietsenstaling “haven” is om de hoek.
Invaliden zijn van harte welkom aan boord. We bieden ruimte voor een rolstoel, maar vanwege de hoogte van de boot is enige fysieke ondersteuning vereist.

Vraag het schipper Don

Karel de Groote
Karel de Groote
Event Manager bij gemeente Breda
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Peter Smit
Peter Smit
Eigenaar Smit bikes Breda
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next
Kees Fabers
Kees Fabers
@trustpilot
Lees verder
Leuke jongens. Ze hebben eerst de spouwmuren van mijn huis geïsoleerd en daarna de gevel gereinigd, mooie aanvulling.
Hans Kerstens
Hans Kerstens
@trustpilot
Lees verder
De mannen werkten zeer hard,goed,snel en netjes. Aanzicht van het huis is gelijk een stuk frisser. Zeer goed aan te bevelen bedrijf!!
Previous
Next
Stadsboot icon

Reserveer binnen 1 minuut een arrangement